logo

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

RrethNesh

 

Vështrim i pergjithshem i kompanisë

 

 

Kompania ADRIATIK Sh.p.k. është themeluar në vitin 1993.

 

Në keto vite, ADRIATIK është bërë një nga kompanitë kryesore të ndërtimit në Shqipëri.

 

NĂ« vecanti aktivitetet e saj kane lidhje me konstruksionin e  ndĂ«rtesave civile, punime te furnizimit me ujĂ«, sistemet e kanalizimeve ,ujrat e zeza ,trajtimi i mbeturinave dhe rrugĂ«ve.

Si nje kompani shqiptare e njohur tashmë , ajo bashkëpunon si partner i një sipërmarrje të përbashkët ose si nën kontraktor me kompanitë e huaja të përfshira në pjesëmarrjen e tenderit Evropian ose të Implementimit të Projekteve.

NĂ« vitin 1998 u themelua vetem njĂ« degĂ« e saj, e cila u quajt Adriatik 1 Sh.pk  dhe u pĂ«rqĂ«ndrua vetĂ«m nĂ« ndĂ«rtimet civile.

Me pĂ«rvojĂ« nĂ« kĂ«tĂ« fushe ndertimesh tĂ« veprave te tilla ishin tĂ« dy menaxherĂ«t e saj, Ing. Ardian Mustafaraj dhe Ing. Petrit Kovaçi, kompania  ADRIATIK behet e gatshme pĂ«r tu bĂ«rĂ« njĂ« nder kompanit me te madhaja dhe me  me pĂ«rvojĂ« nĂ« punĂ«t e ujit dhe veprave rrugore dhe pĂ«r tĂ« bashkĂ«punuar nĂ« zhvillimin e pĂ«rgjithshĂ«m tĂ« infrastrukturĂ«s shqiptare.

 

Profili i Adriatik shpk i detajuar ne PDF

 

 

 

Google+